Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 7:01
Čas čítania 1:01
Tímea Krauszová

Na americkej univerzite mali seminár o tom, ako rozbehnúť kariéru na OnlyFans

Na americkej univerzite mali seminár o tom, ako rozbehnúť kariéru na OnlyFans
Zdroj: archív Xholakys
NEWS ONLYFANS
Uložiť Uložené

Seminár zorganizovali počas tzv. Sex Week, ktorý je zameraný na vzdelávanie a zvyšovanie povedomia o sexualite či sexbiznise.

„Chcete rozbehnúť OnlyFans? Prihláste sa na panelovú diskusiu s tvorcami z OnlyFans, ktorí budú hovoriť o svojich skúsenostiach a o destigmatizácii práce v digitálnom sexbiznise.“ Takto znela pozvánka na (tentokrát online) seminár o OnlyFans, ktorí zorganizovali na štátnej univerzite v americkom Ohio.

Seminár sa uskutočnil v rámci tzv. Sex Week, čo je týždeň venovaný vzdelávaniu, diskusiám a prednáškam na tému sexu, sexuality a práce v sexbiznise. Podľa Ladbible ide o tretí Sex Week v histórii univerzity, organizujú ho každoročne študenti z asociácie, ktorá propaguje sexuálne zdravie.

Zákulisné informácie o OnlyFans

Cieľom bolo vytvoriť priestor na diskusiu o sexe a všetkom, čo s ním súvisí, ktorý by bol bezpečný a bez predsudkov. Študenti hovoria, že sa na strednej škole nenaučili dosť – z pohľadu biológie, vedy či spoločenského správania. Vďaka týždňu o sexe sa môžu učiť o sexuálnom zdraví.

Najnovšou témou v oblasti sexbiznisu je za posledný rok platforma OnlyFans. Organizátori preto zorganizovali seminár a sľubovali, že sa ľudia na ňom dozvedia informácie zo zákulisia. OnlyFans sa v poslednom roku dostal do popredia najmä pre pandémiu a fakt, že sme všetci doma. Počet registrovaných používateľov sa vyšplhal až na 50 miliónov. Pre takú veľkú skupinu ľudí pritom tvorí obsah len zlomok: koncom roka 2020 bolo tvorcov približne milión. 

Odporúčané
Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans Nikdy by som za peniaze nemala sex, nerobím open legs... Vyspovedali sme Slovenky a Češky, ktoré si zarábajú obsahom na OnlyFans 17. januára 2021, 14:30

Na univerzite v rámci vzdelávacieho týždňa hovorili aj o (etickej) pornografii, o kinku (teda nevšedných sexuálnych praktikách), ale aj o prepojení viery a sexuality či politike. Semináre pritom nevedú len študenti, ale aj profesionáli z jednotlivých oblastí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia