Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2021, 19:01
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Marvel mení plány. Ich seriály na Disney vrátane WandaVision pravdepodobne dostanú ďalšie série

Marvel mení plány. Ich seriály na Disney vrátane WandaVision pravdepodobne dostanú ďalšie série
Zdroj: Marvel Studios/The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY WANDAVISION
Uložiť Uložené

Seriály sa stávajú rovnako dôležitými ako filmy.

Keď sa začali ohlasovať marvelácke seriály na Disney+, hovorilo sa o minisériách, predĺžených filmoch rozdelených na niekoľko častí s premiérou na streamovacej platforme. Tvorcovia tak mohli vyrozprávať viac príbehov o vedľajších postavách, ktoré by dostali oproti filmom viac priestoru. Pôvodné oznámenia sa niesli v duchu, že pôjde o minisérie, takže sa nedočkáme ďalších sérií. Šéf Marvelu Kevin Feige však teraz mení rétoriku.

Odporúčané
Prečo sa Wanda a Vision rozprávali s divákmi ako Deadpool? Kto je v skutočnosti Agnes a čo znamenal tajomný koniec epizódy? Prečo sa Wanda a Vision rozprávali s divákmi ako Deadpool? Kto je v skutočnosti Agnes a čo znamenal tajomný koniec epizódy? 20. februára 2021, 15:30

Už teraz rozmýšľajú o niektorých minisériách ako o seriáloch s viacerými sériami (Hawkeye, Moon Knight, She-Hulk...). Redaktor Collideru sa Feigeho spýtal, či sa druhej série dočká aj WandaVision. Feige odpovedal, že to nemôže vyvrátiť ani potvrdiť. Jednoznačne tak v Marvel Studios a Disney berú seriály vážne a úspech WandaVision ich donútil meniť stratégiu.

WandaVision je v súčasnosti najsledovanejším seriálom na svete a dva týždne po jeho skončení uvidíme prvý diel z ďalšej minisérie Falcon and the Winter Soldier. V júni potom začne aj minisérie Loki. Zdá sa, že úspech WandaVision a ďalších seriálov môže znamenať, že na nich Marvel vsadí v budúcnosti ešte viac. Kevin Feige zároveň oznámil, že v najbližších týždňoch dokončia natáčanie Ms. Marvel a Hawkeye, pričom začnú s natáčaním Moon Knight a She-Hulk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia