Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2021, 21:09
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Dvoch Slovákov počas zákazu vychádzania zadržali na vlakovej stanici. Mali pri sebe marihuanu, testy na covid nie

NEWS DROGY MARIHUANA
Uložiť Uložené

Testy na koronavírus nemali, marišku za to mali obaja, píše polícia.

27-ročný Cyril a jeho rovesník Peter z okresu Senica sa potulovali na vlakovej stanici v Kútoch počas zákazu vychádzania. Policajnej hliadke sa dvojica javila podozrivo, tak si ich preklepli.

Síce mali obaja na tvári ochranné rúško, ani jeden nemal platný certifikát o negatívnom teste na koronavírus a nevedeli zdôvodniť svoj pohyb po železničnej stanici, ani prečo porušili zákaz vychádzania, informuje Polícia SR na Facebooku.

Odporúčané
Predátori si pri deťoch neodpustia vulgárne sexuálne poznámky. Obete hľadajú na sociálnych sieťach (Rozhovor) Predátori si pri deťoch neodpustia vulgárne sexuálne poznámky. Obete hľadajú na sociálnych sieťach (Rozhovor) 17. februára 2021, 9:30

Železniční policajti ich preto krátko eskortovali na policajné oddelenie, kde napokon vysvitlo, že prechovávali drogy. „Obaja vytiahli vrecká s neznámou zelenou sušinou, ktorú policajti zaistili. Z oddelenia ich policajti po úkonoch prepustili. Obom uložili policajti na mieste pokutu za porušenie pandemických opatrení,“ informuje polícia.

Navyše sú obaja podozriví aj z drogovej trestnej činnosti. V prípade dokázania viny im za prechovávanie drog hrozí až trojročný trest za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia