Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. februára 2021, 14:44
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Slota mladší zakladá stranu, na Facebooku zatiaľ bojuje proti Matovičovi, Dankovi aj zásahom NAKA

NEWS PAVOL SLOTA
Uložiť Uložené

Pavol Slota je členom prípravného výboru, ktorý zakladá stranu s názvom Domov - národná strana.

Pavol Slota pripravuje založenie novej strany s názvom Domov - národná strana. Na informáciu upozornil Denník N, keďže prípravný výbor už požiadal ministerstvo vnútra o možnosť registrácie. 

„Prípravný výbor politického hnutia s názvom Domov - národná strana (skratka názvu: Domov-NS) oznámil Ministerstvu vnútra Slovenskej republiky, že začal zbierať podpisy na zoznam občanov, ktorí súhlasia s tým, aby uvedené politické hnutie vzniklo,“ informuje rezort vnútra. 

Odporúčané
V SNS sa vraj chystá súboj o post predsedu medzi Andrejom Dankom a Slotom mladším V SNS sa vraj chystá súboj o post predsedu medzi Andrejom Dankom a Slotom mladším 28. júla 2020, 12:07

Pavol Slota v minulosti mal ambíciu stať sa predsedom Slovenskej národnej strany, ktorej roky šéfoval jeho otec Ján Slota.

Aj keď súčasný predseda Andrej Danko pôvodne kandidatúru nepripúšťal po fiasku vo voľbách, nakoniec ho delegáti zvolili. Rivalom by mu v tom čase mohol byť syn Jána Slotu – dlhoročného lídra SNS, ktorého však zo stany po Dankovom nástupe vylúčili.

Slota mladší je zatiaľ v rámci propagácie aktívny len na súkromnom profile na Facebooku, kde sa venuje kritike súčasnej vlády. Je odporcom súčasnej vlny zatýkania bývalých vysokopostavených funkcionárov, v prípade samovraždy Lučanského sa pripojil ku konšpirátorom a propaguje aj proruskú agendu vrátane vakcíny Sputnik V. V príspevkoch sa venuje aj kritike a zosmiešňovaniu Andreja Danka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia