Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2021, 12:04
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Väzobne stíhaný bývalý šéf daniarov Imrecze zaplatil za vilu v Bratislave 1,4 milióna eur

NEWS KAUZA MÝTNIK
Uložiť Uložené

Ďalšie veľké peniaze musel investovať do dokončenia, aby bola nehnuteľnosť obývateľná.

František Imrecze vlastní od roku 2017 nehnuteľnosť, na ktorú si pravdepodobne nemohol zarobiť na základe svojich legálnych príjmov. Hodnota totiž výrazne prevyšovala jeho oficiálne príjmy, informujú o tom Aktuality.sk

Portálu sa podarilo zistiť, že bývalý šéf finančnej správy zaplatil za nedokončenú vilu približne 1,4 milióna eur. Na kúpu vraj využil úspory, hypotéku a peniaze z predaja domu na bratislavských Dlhých dieloch.

Naviac, ďalšie investície si vyžadovala rekonštrukcia, resp. dokončenie do obývateľného stavu. Podľa Aktualít nemá František Imrecze na prestavbu žiadne povolenie. 

Odporúčané
Ako na 10. poschodí hotela Double Tree by Hilton mali deliť tendre farebnými krúžkami a spôsobiť škodu 42 234 148,40 eur s DPH Ako na 10. poschodí hotela Double Tree by Hilton mali deliť tendre farebnými krúžkami a spôsobiť škodu 42 234 148,40 eur s DPH 1. februára 2021, 14:24

Bývalý šéf daniarov je už niekoľko týždňov vo väzbe. Obvinili ho z porušovania povinností pri správe cudzieho majetku spoločne s oligarchom Jozefom Brhelom a ďalšími podnikateľmi aj vysokopostavenými úradníkmi na finančnej správe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia