Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2021, 8:04
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Facebook opäť kopíruje? Zuckerberg údajne pracuje na aplikácii, ktorá má konkurovať Clubhouseu

TECH CLUBHOUSE FACEBOOK
Uložiť Uložené

Aplikácia by sa mala volať Fireside a aktuálne je v úvodnej fáze vývoja.

Popularita novej sociálnej siete Clubhouse, ktorej čaro spočíva okrem jedinečnej funkcionality aj v obmedzenom prístupe, každým dňom narastá. Stále silnejšieho hráča v konkurenčnom boji pociťujú aj ostatné sociálne siete. Facebook dokonca podľa informácií The New York Times vyvíja vlastnú aplikáciu s podobnou funkcionalitou.

Odporúčané
Prečo má nová sociálna sieť Clubhouse potenciál stať sa hitom Prečo má nová sociálna sieť Clubhouse potenciál stať sa hitom 25. januára 2021, 19:59

Nebolo by to prvýkrát, čo sa Mark Zuckerberg nechal inšpirovať trendujúcou aplikáciou či vlastnosťami iných sociálnych sietí. Po tom, čo sa stal Snapchat populárny vďaka 24 hodinovým miznúcim fotografiám, implementoval túto funkcionalitu s názvom „Story“ aj Instagram. Rovnako sa v roku 2020 nechal inšpirovať TikTokom pri vytvorení tzv. funkcie „Reels“.

Domov
Zdieľať
Diskusia