Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2021, 18:29
Čas čítania 1:06
Jakub Paulík

Boris Kollár: Matovič sa chytá na provokácie Sulíka. Koľko podľa predsedu parlamentu vydrží rozhádaná koalícia?

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Líder Sme rodina sa snažil byť medzi dvojicou Matovič - Sulík ich zmierovateľom.

Predsedu parlamentu Borisa Kollára už nebaví sledovať, ako sa jeho vládni partneri neustále hádajú. „Mrzí ma, že jeden koaličný partner 10 mesiacov provokuje druhú stranu a druhá strana mu ide na bodáky,povedal ešte v januári v diskusii s moderátorom Michalom Kovačičom. Už v tom čase sa dalo ľahko domyslieť, koho Kollár považuje za „provokujúceho koaličného partnera“. Explicitne to však potvrdil v rozhovore pre Denník N.

Myslím, že Sulík je ten prvý, kto vždy niečo vymyslí a vypustí, a Matovič veľmi zle reaguje. Mal by to hodiť za hlavu. Jedna ruka netlieska a nemôžete sa vadiť s niekým, kto sa s vami nevadí. A na hádku potrebujete dvoch,“ povedal Boris Kollár s dodatkom, že vinu za ich neustále konflikty nesú obidve strany. Zmiereniu medzi Matovičom a Sulíkom už vraj Kollár venoval množstvo hodín.

Odporúčané
Robert Kaliňák pre REFRESHER: Pellegrinimu nevidím do hlavy ale snaha bratríčkovať sa so SaS alebo Borisom Kollárom... Robert Kaliňák pre REFRESHER: Pellegrinimu nevidím do hlavy ale snaha bratríčkovať sa so SaS alebo Borisom Kollárom... 1. februára 2021, 18:49

Z hádok Richarda Sulíka a Igora Matoviča nie sú unavení len politici, ale aj slovenskí umelci. Kritikou na ministra hospodárstva Sulíka a premiéra Matoviča v nedávnom rozhovore pre Refresher nešetril ani herec Jozef Vajda.

Domov
Zdieľať
Diskusia