Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2021, 6:31
Čas čítania 1:20
Dominik Vetrák

Prvé fotky z natáčania Thor: Love & Thunder. Thor a Star-Lord majú nové kostýmy aj účesy

FILMY A SERIÁLY THOR: LOVE AND THUNDER THOR: LOVE & THUNDER
Uložiť Uložené

Thor 4 sa do kín dostane budúci rok.

DailyMail sa podarilo získať pár fotiek z natáčania Thor: Love & Thunder, ktoré v súčasnosti prebieha v Austrálii, domovskej krajine Chrisa Hemswortha. Herec si v zmluve zrejme uplatňuje, aby sa natáčalo „u neho doma“. Zábery z natáčania nám prezrádzajú, že Thor a Star-Lord majú nové účesy aj kostýmy. 

Možno si zabudol, že niektorí členovia Strážcov galaxie sa objavia v štvorke Thora. Potvrdení sú Star-Lord a Nebula, ale je možné, že sa v snímke objavia všetci, obzvlášť Groot a Rocket Raccoon, keďže si tieto postavy celkom sadli v Avengers: Infinity War. 

Odporúčané
10 otázok a odpovedí, ktoré máme po 3 epizódach WandaVision. Čo sa v skutočnosti deje s falošným svetom? 10 otázok a odpovedí, ktoré máme po 3 epizódach WandaVision. Čo sa v skutočnosti deje s falošným svetom? 23. januára 2021, 15:30

Mnohí boli zvedaví, ako bude vlastne vyzerať Thor. V Endgame totiž pribral a stal sa z neho Fat Thor. Niektorým divákom nový dizajn sadol, iným sa nepáčil. Fotky z natáčania ale naznačujú, že Thor medzi udalosťami Endgame a Thor: Love & Thunder poriadne schudol a dostal sa späť do, doslova, božskej formy.

Nie je vylúčené, že v priebehu snímky uvidíme viaceré časové obdobia a ukáže sa aj Fat Thor, no zrejme šlo len o jednorazový dizajn a Thor už bude zase a natrvalo vyšportovaný. Nám by sa napríklad páčilo, keby sa nový Thor podobal aspoň trochu na to, ako pôsobil na konci Endgame – mal vtedy trochu vikinský dizajn. 

Hlavného záporáka si zahrá Christian Bale. Pôjde o postavu menom Gorr the God Butcher. Prvýkrát sa objavil v komikse z roku 2012. Jeho cieľom je zabiť všetkých bohov, ktorí nezabránili smrti jeho rodiny. 

Súčasťou filmu majú byť aj postavy Valkyrie (Tessa Thompson) a Jane Foster (Natalie Portman). Tá má po vzore komiksov prevziať identitu Thora. Premiéra je naplánovaná na 6. mája 2022. Režíruje ho opäť Taika Waititi, ktorý napísal aj scenár. 

Domov
Zdieľať
Diskusia