Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2021, 16:59
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Prezidentka Čaputová: Niekedy dám fotku zo súkromia, aby ma ľudia mohli vnímať aj ako mamu či partnerku

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka Zuzana Čaputová v podcaste porozprávala výkone svojej funkcie, ale aj o súkromí a dôležitosti dôvery.

Zuzana Čaputová má aj ako prezidentka pocit, že dokáže porozumieť problémom bežných ľudí. A to aj vďaka tomu, že sa v minulosti venovala sociálnym oblastiam a témam domáceho násilia či environmentálnym kauzám. 

„Je pravda, že teraz mám rolu, ktorá mi dáva isté výhody, ale dáva mi aj povinnosti a zodpovednosť. Kontakt s bežným životom som celý svoj život zámerne vyhľadávala v tom, čo som robila. Nikdy som ho nestratila,“ povedala Zuzana Čaputová v podcaste Denníka N V ženskom rode. Dodala tiež, že chodí nakupovať do obchodu presne tak, ako my ostatní.

Porozprávala tiež viac o svojom súkromí a vzťahu s dcérami, ktorý je, paradoxne, v týchto časoch ešte intenzívnejší. „Všetky tri sme v podstate skonštatovali, že sme spolu možno tak trochu „viac“, kvalitnejšie ako predtým,“ uviedla hlava štátu s tým, že si uvedomuje, že raz príde deň, kedy budú chcieť jej dcéry odísť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia