Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2021, 8:00
Čas čítania 0:42
Miriam Rumanková

Zosnulých v Seredi pochovávajú tak, že ich zasypávajú bagrom

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Za to, akým spôsobom bude jama vykopaná a zahrabaná, sú zodpovední správca cintorína a pohrebná služba.

Na miestnom cintoríne v Seredi aktuálne zosnulých po pohrebe zasypávajú bagrom. TV Markíza informovala o prípade pani Andrey, ktorá pochovávala svojho švagra a po obrade ostala nemilo prekvapená, keď k hrobu prišiel bager, ktorý začal zosnulého zasypávať. Priebeh celého incidentu si Andrea natáčala na telefón. „Žiadny človek si nezaslúži, aby ho zakopávali bagrom ako prasa,“ povedala Andrea.

Vo videu je počuť rozhorčenie: „Toto nemyslíte vážne, zoberte si do ruky lopaty. Ja tu budem čakať. Vo videu bagristi tvrdia, že jamu budú zakopávať ručne.“  Aj napriek tomu, video poukazuje na niečo iné. K incidentu sa vyjadrila aj okoloidúca, ktorá sa na cintoríne zdržiava takmer každý deň a potvrdila, že po pohrebe zahrabáva hrob bager. „Ja to vidím, že sa to deje. Ten bager sa točí a zahrabáva hrob, do ktorého dajú nebožtíka,“ povedala pani.

Odporúčané
70-ročná babička z Ameriky sa pokúsila otráviť svojho muža. Zachytila ju však kamera a tak skončila vo väzení 70-ročná babička z Ameriky sa pokúsila otráviť svojho muža. Zachytila ju však kamera a tak skončila vo väzení 20. januára 2021, 7:43

Za to, akým spôsobom bude jama vykopaná a zahrabaná, sú zodpovední správca cintorína a pohrebná služba.

Správkyňa cintorína sa k prípadu odmietla vyjadriť a povedala, že toto je otázka na viceprimátora. Viceprimátor povedal, že nepozná dôvod, prečo sa na cintoríne vykopáva a zakopáva bagrom. Doplnil, že za tieto veci je zodpovedná správkyňa cintorína.

Domov
Zdieľať
Diskusia