Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 15:15
Čas čítania 1:22
Dominik Vetrák

Godzilla vs. King Kong! Epický trailer láka na najočakávanejší súboj roka, ktorý uvidíme aj v kinách

FILMY A SERIÁLY GODZILLA VS. KING KONG
Uložiť Uložené

Premiéry sa v kinách a na HBO Max dočkáme koncom marca.

Warner Bros. konečne ukázali prvé zábery z Godzilla vs. King Kong. Snímka mala pôvodne do kín prísť v máji, no štúdio sa rozhodlo všetky svoje tohtoročné počiny uviesť súbežne s kinopremiérou aj na svojej streamovacej platforme HBO Max. V oboch prípadoch sa teda blockbusteru dočkáme 26. marca 2021. 


A že sa bude na čo tešiť, obzvlášť v prípade, že sa ti podarí dostať sa do kina. V pokračovaní filmov Godzilla, Godzilla: King of the Monsters a Kong: Skull Island sa totiž dočkáme súboja dvoch najznámejších a najikonickejších filmových príšer. 

Odporúčané
Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) 22. januára 2021, 14:30

Zdá sa, že Godzillu niečo ovláda, respektíve negatívne ovplyvňuje jej správanie. Ľudstvo si s ňou nevie dať rady, a tak siahne po jedinom riešení. Godzille sa dokáže postaviť iba King Kong. Prevezú ho teda z ostrova lebiek do USA, no ešte predtým sa dočkáme súboju v oceáne. Na prevoz Konga použijú mladé dievčatko, ktoré s ním nejakým spôsobom dokáže komunikovať.

V originálnej verzii a následne aj vo filmoch ide vždy o dospelú ženu, do ktorej sa Kong zamiluje. Vítame teda zmenu v rodičovskú lásku či potrebu chrániť malé dievčatko. Odhadujeme, že Kong v súboji s Godzillou zvíťazí, tá sa následne uvedomí a spoločne sa postavia proti skutočnému záporákovi.

Toho síce trailer ešte neukázal, no určite pôjde o poriadny kus monštra, možno opäť pochádzajúceho z vesmíru. Nakoniec, stále úplne nevieme, čo sú monštrá žijúce na Zemi zač, ako sa tu objavili a aká je ich minulosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia