Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2020, 11:30
Čas čítania 4:22
Marián Mauik Biel

Povianočne skutočné zľavy. Ako minúť peniaze, ktoré si dostal pod stromček

TECH APPLE MACBOOK SAMSUNG XIAOMI
Uložiť Uložené

Znova sme vybrali reálne zľavy na gadgety, s ktorými máme skúsenosti alebo by sme si ich sami dožičili.

Možno to nie je také nostalgické alebo romantické, ale už isto takmer každý dostal pod stromček aj nejakú hotovosť. Spolu so slovami „veď ty vieš najlepšie, kúp si niečo pekné“.

Predajcovia vedia, že hlavnú nákupnú horúčku majú za sebou, a tak sa snažia motivovať povianočnými zľavami. Tie nie sú nijako závratné. Ale občas sa nájde nejaký zaujímavý produkt, dokonca aj pár takých, ktoré sme testovali alebo používali.

Odporúčané
10 najlepších a reálnych zliav pre Cyber Monday 10 najlepších a reálnych zliav pre Cyber Monday 30. novembra 2020, 18:21

Znova sme použili štandardný vzorec. Vybrali sme len také produkty, ktoré sú od renomovaných značiek a v porovnávačí cien Heureka sme pozreli, či je to ozaj zľava ako nikde inde. Toto je teda náš povianočný výber skutočných zliav elektroniky.

V tomto článku nájdeš reálne zľavy pre:
  • Slúchadlá Beats
  • MacBook Air
  • Smart hodinky Samsung
  • herný monitor Xiaomi
  • elektrický skúter NIU a ďalšie
Xiaomi Mi 10T
Xiaomi Mi 10T Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mi 10T 8GB/128GB (415 eur, bežne od 490 eur)

Hneď na začiatok kombinácia viacerých pozitív. V prvom rade je to čerstvá novinka, navyše s prémiovými parametrami. Oproti iným vlajkovým lodiam môže niekomu chýbať len Amoled displej. Ale zas používa LCD s až 144 Hz obnovovacou frekvenciou. Ďalšou výhodou je, že táto zľava je u renomovaného predajcu. A v neposlednom rade je to reálna zľava minimálne 20 percent, čo nie je málo.

Ak by si mal rozpočet pod štyri stovky, môžeš mať tento model so 6 GB RAM za 396 eur. Ale tých 19 eur by sme isto radili radšej priplatiť.

Asus ZenFone 7
Asus ZenFone 7 Zdroj: Asus

Asus ZenFone 7 (529 eur, bežne od 560 eur)

Znova výborný high-end smartfón, ktorý stál sedem stoviek, ale pár predajcov už prišlo so zľavou. Hej.sk a Datart dokázali ísť až na takmer päť stoviek.

Odporúčané
Xiaomi predstavuje novú vlajkovú loď s optikou Leica. Xiaomi 14 prináša o 32 % lepší výkon a výrazne nižšiu spotrebu energie Xiaomi predstavuje novú vlajkovú loď s optikou Leica. Xiaomi 14 prináša o 32 % lepší výkon a výrazne nižšiu spotrebu energie 15. marca 2024, 12:00

Oproti PRO verzii, ktorá je o viac ako dve stovky drahšia je pritom ukrátená len v internej pamäti (128 GB namiesto 256 GB) a fotoaparátom sa neušla optická stabilizácia. Inak sú absolútne totožné. To znamená Snapdragon 865, 90 Hz Amoled displej a unikátny výklopný trojnásobný fotoaparát. Práve ZenFone 7 Pro sa stal víťazom vo veľkej ankete youtubera MKBHD, o ktorej si sa mohol dočítať tu.

FiiO K3
FiiO K3 Zdroj: FiiO

FiiO K3 (99 eur, bežne od 109 eur)

Tých desať eur nie je, samozrejme, žiadna extrémne zľava. Ale zas ide o výborný a hlavne univerzálny produkt, za ktorý sa oplatí utratiť vianočnú obálku od babky. So značkou FiiO máme dlhoročné skúsenosti. Tento slúchadlový zosilňovač a D/A prevodník je veľmi rýchla finta ako do uší dostať o level lepší zvuk.

Nie je nutné nejaké nastavovania a aj so štandardnými slúchadlami znie Spotify omnoho lepšie. Ak nebodaj už máš nejaké lepšie slúchadlá, napríklad aj z tohto výberu zliav a pustíš si cez FiiO bezstratový kodek, napríklad cez Tidal, tak nebudeš veriť aký obrovský je to rozdiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia