Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2020, 8:33
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Neymar zorganizoval počas pandémie tajnú oslavu pre 150 hostí, mali zakázané telefóny

OSOBNOSTI NEYMAR
Uložiť Uložené

Sídlo má rozlohu 10-tisíc štvorcových metrov, vlastný heliport, športové kurty aj kúpele.

Brazílsky futbalista Neymar zorganizoval v luxusnom sídle obrovskú novoročnú oslavu, ktorá má trvať až 5 dní a zúčastniť sa jej má približne 150 hostí. Informuje o tom Denník N s odvolaním na viaceré zahraničné portály vrátane brazílskeho CNN, ktorým organizovanie akcie potvrdili promotéri zo spoločnosti Agencia Fabrica. 

Párty sa má konať v meste Mangaratiba v Rio de Janeiro, kde sú momentálne oslavy tohto druhu zakázané. Sídlo má rozlohu 10-tisíc štvorcových metrov, vlastný heliport, športové kurty aj kúpele. Podľa CNN pracujú organizátori akcie na odhlučnení priestoru, aby v čase priebehu oslavy nebolo možné rozoznať, že sa tam niečo deje.

Zdroj televízii potvrdil, že sa okolo vily v posledných dňoch zhromažďuje väčšie množstvo ľudí. Neymarov manažment pochopiteľne poprel, že novoročnú párty populárny futbalista organizuje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia