Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2020, 16:07
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Prezidentka Zuzana Čaputová a deti zo strednej školy napiekli medovníky tým, ktorí boli počas Vianoc v službe

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Hlava štátu podporila všetkých Slovákov, ktorí museli počas Štedrého dňa pracovať, aby sme sa my ostatní cítili komfortnejšie.

Veľké poďakovanie patrí všetkým zdravotníkom, lekárom, hasičom, policajtom, ale aj predavačkám či pumpárom, ktorí kvôli nášmu komfortu a bezpečiu pracovali aj počas Štedrého dňa. Prostredníctvom sociálnej siete sa Slovákom poďakovala aj prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá si pre nich pripravila aj symbolické prekvapenie v podobe medovníkov. 

„Keďže som toľko pečiva nedokázala napiecť sama, ďakujem za pomoc Strednej odbornej škole hotelových služieb a obchodu v Bratislave. Svojim pričinením tak urobili radosť aspoň niektorým ľuďom, ktorí trávia sviatky mimo svojich rodín,“ uviedla na Facebooku hlava štátu. 

Odporúčané
Cigánikovú nazval slúžkou Penty, Sulíka idiotom. Toto je 10 najbizarnejších výrokov Matoviča v roku 2020 Cigánikovú nazval slúžkou Penty, Sulíka idiotom. Toto je 10 najbizarnejších výrokov Matoviča v roku 2020 25. decembra 2020, 9:30

Za bežných okolností by využila možnosť poďakovať sa zamestnancom nemocníc či záchranných zložiek osobne. Žiaľ, vzhľadom na opatrenia je zodpovedné zostať doma. „Nesmierne si vážim Vašu prácu, ktorá je pre nás všetkých nenahraditeľná nepretržite celý rok, bez ohľadu na všedné, či sviatočné dni. Patrí vám moja úprimná vďaka,“ píše prezidentka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia