Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 11:23
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Rihanna vraj čelí žalobe. Mala použiť cudziu skladbu na komerčné účely bez povolenia

OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Obľúbená speváčka použila predmetnú skladbu v krátkom videu na Instagrame. To má dnes už viac ako 3 milióny pozretí, a tak sa bude pôvodný autor snažiť poukázať na komerčný prínos pre speváčku.

Rihanna údajne čelí žalobe kvôli použitiu hudobného diela nemeckého dua King Khan a Saba Lou na svojom Instagrame, kde propagovala svoje produkty. Informuje o tom portál TMZ, ktorý má k dispozícii aj niektoré dokumenty súvisiace s údajnou žalobou. 

Vyplýva z nich, že Rihanna bez povolenia použila skladbu Good Habits (and Bad) vo videu na sociálnej sieti, kde ľuďom prezentovala kozmetiku Fenty Beauty. Video má už viac ako 3,4 milióna pozretí, a tak pôvodní autori tvrdia, že im bola spôsobená veľká ujma.

King Khan a a jeho dcéra Saba Lou tvrdia, že Rihanna použila originálnu skladbu a text, ale „nemala ich požehnanie, alebo oficiálne povolenie, aby pesničku použila“. Dvojica tvrdí, že namiesto toho ju „vytrhla zo streamovacej platformy“.

Domov
Zdieľať
Diskusia