Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2020, 9:32
Čas čítania 0:33
Lukáš Čelka

Internet má novú hrdinku: Žena riskovala svoj život a vrhla sa do oceánu, len preto aby zachránila sudy s pivom

NEWS PIVO
Uložiť Uložené

Do oceánu mala skočiť počas búrky, kvôli čomu by mnohí tento jej hrdinský čin odsúdili ako nezodpovedný.

Tak tomuto sa hovorí skutočná láska k pivu! Žena z Austrálie sa neváhala rozbehnúť, skočiť priamo do rozzúreného oceánu a riskovať svoj holý život len preto, aby zachránila dva sudy plné piva, informoval o tom portál novinky.cz.

Celý incident sa mal odohrať blízko mesta Gold Coast, na východe Austrálie. Žena, ktorá nasadila svoj život kvôli dvom sudom piva pracovala v surferskom klube. Do oceánu mala skočiť počas búrky, kvôli čomu by mnohí ľudia tento jej hrdinský čin odsúdili ako nezodpovedný. Nestačilo veľa a mohla sa pri tomto svojom záchranárskom akte poriadne ublížiť. 

Odporúčané
Vedci sa domnievajú, že mohli objaviť mimozemský signál: Rádiové vlny cudzieho pôvodu prichádzajú z najbližšej hviezdy k Slnku Vedci sa domnievajú, že mohli objaviť mimozemský signál: Rádiové vlny cudzieho pôvodu prichádzajú z najbližšej hviezdy k Slnku 19. decembra 2020, 17:34

Nakoniec však všetko dopadlo tak, ako malo. Sudy piva boli zachránené, odsúdené na to poputovať opäť k výčapu a žena sa stala hrdinkou internetu.

Domov
Zdieľať
Diskusia