Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2020, 20:05
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Leni Klum ide v modelingových stopách svojej mamy Heidi. Spoločne pózujú v novoročnom Vogue Germany

Leni Klum ide v modelingových stopách svojej mamy Heidi. Spoločne pózujú v novoročnom Vogue Germany
Zdroj: Vogue Germany
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

16-ročná dcéra jednej z najznámejších topmodeliek posledných dekád má za sebou debutové fotenie a jednotlivé zábery naznačujú, že Leni čaká hviezdna kariéra.

Heidi Klum si veľmi prísne stráži svoje súkromie a najbližšiu rodinu. Od paparazzi fotografov a médií žiada, aby rozmazávali tváre jej detí. Toto už však neplatí pre jej najstaršiu dcéru Leni. S oslavou 16. narodenín totiž začína kariéru modelky, a to rovno na titulnej stránke Vogue Germany po boku slávnej mamy, ktorej je vernou kópiou.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VOGUE Germany (@voguegermany)

Odporúčané
10 najzaujímavejších čiernych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave   10 najzaujímavejších čiernych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave 18. decembra 2020, 16:45

Leni Klum má modeling jednoducho v génoch a séria záberov od Chrisa Collsa je toho jasným dôkazom. Podľa slov Heidi pre Vogue je práve 16 rokov ideálny vek na štart modelingovej kariéry, keďže človek získava možnosť šoférovať automobil, založiť si oficiálne účet na Instagrame či ukázať celému svetu svoju tvár. 

Tínedžerka si debut pred objektívmi fotoaparátov užila a v modeloch z dielní módneho domu Versace vyzerá skvelo, čo platí aj o 47-ročnej Heidi, ktorá pravdepodobne našla svoju nasledovníčku. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že Leni uvidíme už budúci rok nielen na stránkach známych módnych magazínov, ale tiež na prehliadkovom móle. 

Domov
Zdieľať
Diskusia