Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva
18. decembra 2020, 16:45
Čas čítania 2:32
Richard Balog

10 najzaujímavejších čiernych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave

10 najzaujímavejších čiernych tenisiek, s ktorými sa nestratíš v dave
Zdroj: Y-3
MÓDA FOOTSHOP MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

V jednoduchosti je krása a v prípade tmavých prevedení známych siluet to platí dvojnásobne.

Tenisky sú témou, ktorej vždy s radosťou venujeme dostatok času a priestoru. Dnes neurobíme výnimku a v nasledujúcich riadkoch si predstavíme najzaujímavejšie čierne páry z aktuálnej ponuky Footshopu, ktoré si ešte stále stíhaš rozbaliť pod vianočným stromčekom. 

Ide o ideálnu voľbu pre tých, ktorým príliš nevoňajú masívne zimné topánky alebo v prípade žien čižmy a vyhľadávajú komfort aj za cenu hrubších ponožiek. Kúpou jednotlivých modelov nižšie však neurobíš krok vedľa ani počas budúcoročnej jari a jesene. Navyše, starostlivosť o tmavé prevedenia, vrátane čistenia, je vždy oveľa jednoduchšia.

Odporúčané
Najlepšie módne spolupráce v roku 2020: Nechýbajú tenisky Travisa Scotta, ale ani špeciálne upravené BMW Najlepšie módne spolupráce v roku 2020: Nechýbajú tenisky Travisa Scotta, ale ani špeciálne upravené BMW 13. decembra 2020, 16:10

Nike Blazer Mid '77 W / 96 €

Ako prvé tu máme ikonické krásky v kontrastnom čierno-bielom prevedení s gumenou podrážkou. Ide o univerzálnu záležitosť, ktorú ľahko skombinuješ či už s úzkymi alebo širokými džínsami a rovnako tak aj so šatami. Cenovka pod úrovňou 100 eur je veríme dostatočne silným lákadlom.

Čierne tenisky sú vždy skvelou voľbou. Tieto páry môžu byť tvoje pod vianočným stromčekom
Zdroj: Footshop

Vans Old Skool VLT LX x Baracuta / 100 €

Za minimálne rovnaku klasiku, ako sú Nike Blazer Mid '77, považujeme aj Old Skooly, ktoré minimálne raz vlastnil každý z nás. Vo Footshope si tesne pred Vianocami pripravili milé prekvapenie spoluprácou so značkou Baracuta, ktorej dominuje kockovaný motív. Veľmi nápadité oživenie tmavého podkladu poteší mužov aj ženy.

Čierne tenisky sú vždy skvelou voľbou. Tieto páry môžu byť tvoje pod vianočným stromčekom
Zdroj: Footshop

Converse Pro Leather OX / 119,95 €

Značka Converse neskrýva vo svojom portfóliu len plátené „číňany“, ale tiež pôvodne basketbalové modely, ktoré sa aktuálne tešia veľkej popularite. Nás najviac upútali práve Pro Leather OX so svetlomodrou podrážkou a vnútrom, na ktorých vonkajšej strane nájdeš aj krátky zips. 

Čierne tenisky sú vždy skvelou voľbou. Tieto páry môžu byť tvoje pod vianočným stromčekom
Zdroj: Footshop

adidas Originals Ozweego W / 121 €

Jedna z najnovších siluet z dielní nemeckého športového giganta si za krátky čas svojej existencie vybudovala pomerne silnú fanúšikovskú základňu. Svetlomodrá alebo v originále „baby blue“ je v posledných mesiacoch trendom, ktorý vyzerá zaujímavo prakticky vo všetkých prevedeniach a čierna nie je výnimkou, čo povieš? 

Domov
Zdieľať
Diskusia