Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 14:15
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

V Košiciach majitelia otvoria viac ako 40 reštaurácií. Vzbúrili sa proti opatreniam vlády kvôli koronavírusu

NEWS KOŠICE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Majitelia gastro prevádzok v Košiciach sa rozhodli zariskovať.

Vládne nariadenia v pandémii koronavírusu zrazili gastronomický priemysel na kolená. Už aj na Slovensku sa preto začínajú objavovať majitelia reštaurácií a barov, ktorí odmietajú nariadenia naďalej dodržiavať. Z pasívneho protestu tak v Košiciach prechádzajú do otvoreného boja s Matovičovou vládou, upozorňujú TV Noviny.

Od utorka 8. decembra plánujú majitelia gastro prevádzok v Košiciach otvoriť viac ako 40 rôznych podnikov. Svoje brány zákazníkom otvoria reštaurácie, kaviarne aj bary, pretože v súčasnej situácii trpia natoľko, že nielenže musia prepúšťať zamestnancov, ale nemajú dostatok peňazí už ani na zaplatenie nájmov priestorov, kde sídlia.

Odporúčané
Krajčí: Vianočný lockdown je jednou z možností, ktorú bude musieť Slovensko akceptovať Krajčí: Vianočný lockdown je jednou z možností, ktorú bude musieť Slovensko akceptovať 7. decembra 2020, 12:16
Domov
Zdieľať
Diskusia