Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2020, 19:22
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Attila Végh sa nakazil koronavírusom, stratil čuch aj chuť. Príznaky mala celá jeho rodina

OSOBNOSTI ATTILA VÉGH
Uložiť Uložené

Známy MMA bojovník prekonal koronavírus. Nakazili sa aj členovia jeho rodiny, ktorí však mali skôr mierny priebeh ochorenia.

Poztívny test na koronavírus mal pred niekoľkými dňami aj Attila Végh a jeho najbližšia rodina. Všetci sa už stihli aj vyliečiť a podľa samotného MMA zápasníka mali len mierny priebeh ochorenia Covid-19, aj keď sa im nevyhli ani nepríjemné príznaky. „Ja som len stratil čuch a chuť a to je celé,“ povedal pre Nový Čas Attila Végh. 

Testovať sa bol Attila ešte pred dvomi týždňami kvôli turnaju Oktagon. „Pred dvomi týždňami som sa chystal na Oktagon, a tak som deň predtým zašiel na testy. Nič mi nebolo, a preto som bol z výsledku testu prekvapený,“ skonštatoval pre denník čas.sk. 

Podobne ako Attila, aj jeho manželka a syn si ochorením prešli s miernymi príznakmi. „Podobne ako ja nemali takmer žiadne príznaky, Natálka stratila čuch. Malý mal trochu teploty a začervenané očká ako pri nejakej nádche. Trochu ho ešte bolela hlávka, ale to je tak všetko,“ skonštatoval Attila Végh, ktorý do dnešného dňa nevie, kde sa mohol nakaziť. 

Aj moderátor Sajfa v sobotu na Instagrame fanúšikom oznámil, že sa nakazil koronavírusom. Pozitívny test na koronavírus mala nedávno aj Adela Vinczeová, na sociálnej sieti to oznámil jej manžel Viktor. „Pozdravujeme vás z karantény. Adelka je pozitívna, ja po čerstvom PCR teste opäť negatívny - zatiaľ,“ napísal Vincze na Instagram. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila)

Domov
Zdieľať
Diskusia