Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2020, 14:30
Čas čítania 4:35
Daniel Mikolášik

Tipy na vianočný darček: 10 najlepších tenisiek pod stromček do 100 €

Tipy na vianočný darček: 10 najlepších tenisiek pod stromček do 100 €
Zdroj: Instagram/@annikamths, @sneakerpolitics, @footpatrol_ldn
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK TIPY A TRIKY VIANOCE
Uložiť Uložené

Klasika v podaní Nike Air Monarch, ale aj športová chuťovka z Číny, ktorá pripomína Kanyeho Yeezy.

Do Štedrého dňa zostáva už len pár týždňov. Ak si uvažoval o kúpe darčeka v podobe sneakers, no nestihol zľavy počas black friday alebo cyber monday, nezúfaj. Ešte stále je čas na kúpu pomerne lacných, no zároveň kvalitných a predovšetkým štýlových tenisiek. A to aj v prípade, že hľadáš darček pre samého seba.

Odporúčané
Ktorý slovenský raper míňa na oblečenie najviac a ako Separ hodnotí svoju transformáciu z teplákov do high fashion? Ktorý slovenský raper míňa na oblečenie najviac a ako Separ hodnotí svoju transformáciu z teplákov do high fashion? 16. novembra 2020, 14:30

Pulty známych, no aj menej známych predajní totiž aktuálne ponúkajú desiatky zaujímavých párov, siluet a farebných prevedení v priaznivých sumách. Nemusí ísť pritom čisto len o minulosezónne alebo výpredajové modely. V ponuke totiž nájdeš aj množstvo fresh kúskov.

Rozhodli sme sa uľahčiť ti hľadanie lacných a štýlových párov tenisiek a preto ti prinášame 10 najlepších a najzaujímavejších tenisiek, ktorými môžeš na Vianoce potešiť svojich blízkych, a zároveň kvôli nim nemusíš siahať hlboko do vrecka. Všetky vybrané modely totiž neprevyšujú cenovku 100 €.


Nike Blazer Mid

Ikonická silueta, okolo ktorej je v roku 2020 veľký ošiaľ. Blazer sa dostali opätovne do povedomia modernej generácie ešte koncom roka 2017, kedy Nike v spolupráci s Virgilom Ablohom vytvorili prvý pár Nike Blazer Mid Off-White. Ten sa aktuálne reselluje aj za 1 500 €.

Odvtedy sa týmto teniskám dostáva čoraz viac pozornosti a vychádzajú v rôznych colorways či v nezvyčajných kombináciách materiálov, prírodnej kože a vintage štýlu. Pôvodný vzor je však zachovaný a v tejto bielej verzii s pastelovými detailmi si ich môžeš zakúpiť za 99,99 €.

Vianočné tipy: 10 najlepších tenisiek pod stromček do 100 €
Zdroj: Nike
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa everysize (@everysize)

Odporúčané
Personal shopper slovenských celebrít: Najlepšie sa oblieka Separ, je to aj dobrý zákazník a kúsky si vyberá precízne (Rozhovor) Personal shopper slovenských celebrít: Najlepšie sa oblieka Separ, je to aj dobrý zákazník a kúsky si vyberá precízne (Rozhovor) 11. novembra 2020, 14:30

Converse x Invincible x Wacko Maria Chuck 70

Ďalšia overená klasika v podobe neslávne známej vintage siluety Chuck Taylor 70s. Na trhu snáď nenájdeš tenisky s dlhšou históriou a pevnejším kultúrnym zakorenením. Tento model je navyše ozvláštnený leopardím vzorom v rámci spolupráce s taiwanským sneaker butikom Invincible a japonskou streetwearovou značkou Wacko Maria.

Ak chceš pod stromček podarovať niekomu blízkemu populárne plátené retro tenisky s priedušnou stielkou a prešívaním na boku, práve toto je ideálna voľba. Na oficiálnej stránke streetwearovej značky Kith ich dokonca nájdeš v zľave z 86 € na 47 €.

Vianočné tipy: 10 najlepších tenisiek pod stromček do 100 €
Zdroj: Converse
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Amateur Store (@amateur_store)

Odporúčané
Slovenskí raperi sa aj počas karantény ukazujú v outfitoch v hodnote osobných áut. Aké luxusné kúsky nosia Pil C či Separ? Slovenskí raperi sa aj počas karantény ukazujú v outfitoch v hodnote osobných áut. Aké luxusné kúsky nosia Pil C či Separ? 6. mája 2020, 12:18

Vans Comfycush Slip Skool

Silueta Slip Skool je jedna z tých novších, ktorá sa na trh dostala len začiatkom tohto roka. Ide o veľmi špecifické tenisky, ktoré pokojne môžeme nazvať hybridom. Je to totiž kompilácia dvoch ikonických modelov skateboardovej značky Vans, a to Old Skool a Slip-On. Áno, preto Slip Skool.

Model je síce klasicky textilný ako sme u Vans zvyknutí, navyše so známou colorway True Navy/Red, no vzhľadom na to, že zvršok je čisto zo syntetického materiálu, sú vhodné aj do daždivých dní. Ak stihneš aktuálnu zľavu, môžeš ich mať namiesto 65 € len za 35 €.

Vianočné tipy: 10 najlepších tenisiek pod stromček do 100 €
Zdroj: Vans
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sneaker Politics (@sneakerpolitics)

Odporúčané
Týchto 10 ľudí si myslí, že sa vie obliekať, no v skutočnosti to tak nie je Týchto 10 ľudí si myslí, že sa vie obliekať, no v skutočnosti to tak nie je 29. novembra 2020, 14:30

adidas EQT Gazelle

Legenda deväťdesiatych rokov s názvom EQT Gazelle zažila comeback v roku 2019, keď prišla na trh vo vylepšenej verzii, no čerpajúc z pôvodnej siluety. Dad shoes dizajn v kombinácii s aktuálne veľmi populárnou masívnou podrážkou rozdelenou na dve časti a medzipodrážkou z EVA (etylén, vinyl a acetát) zaručuje maximálne pohodlie a štýlový vzhľad.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 91823 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktoré tenisky zo zoznamu sú najlacnejšie
  • Silueta akej čínskej značky pripomína Kanyeho Yeezy
  • Ktorý hypebeast model by sa za normálnych okolností do zoznamu nezmestil, ale vďaka zľave ho kúpiš do 100 €
  • Ktoré pochádzajú zo spolupráce so známou animovanou rozprávkou
  • Aký relevantný zástupca dad shoes sa nachádza na zozname
  • Ktoré tenisky pochádzajú zo spolupráce so známou japonskou značkou Human Made
Domov
Zdieľať
Diskusia