Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2020, 12:33
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Miley Cyrus spomína na románik s kamarátkou aj rozchod s manželom. Počúvaj nový album Plastic Hearts

HUDBA MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Popová hviezda Miley Cyrus vydáva po štyroch rokoch nový album.

Miley Cyrus vydáva album Plastic Hearts. Najnovší projekt popovej speváčky obsahuje v digitálnej verzii 12 skladieb a tri bonusové alternatívne verzie niektorých z nich. Z hostí sa môžeš tešiť okrem Dua Lipy na legendy Billy Idol a Joan Jett. Album vychádza po štyroch rokoch od zatiaľ posledného Younger Now a Miley má čo povedať, keďže obzvlášť uplynulý rok bol v jej súkromnom živote turbulentný. 

Všetko veľmi podrobne mapovali aj médiá, takže nie je tajomstvom jej vzťah s kamarátkou Kaitlynn, po ktorom neskôr zistila, že predsa len netúži po žene. V skladbách referuje aj na bývalého manžela Liama Hemswortha a už tradične ide najmä o popové balady, ktoré sa prelínajú s energickejšími skladbami. 

Odporúčané
Jankovská na výsluchu: O tajných stretnutiach s Ficom, 100-tisícových úplatkoch na súdoch a posledných dňoch Kočnera na slobode Jankovská na výsluchu: O tajných stretnutiach s Ficom, 100-tisícových úplatkoch na súdoch a posledných dňoch Kočnera na slobode 26. novembra 2020, 8:55

Ešte pred týždňom vydala Miley aj videoklip, kde sa s kolegyňou Du Lipa obchytkávajú a bozkávajú. Ide o typickú rádiovku, ktorých je však na albume menej. S vizuálmi bude pravdepodobne mladá speváčka pokračovať aj naďalej.

Zároveň ju čaká aj veľké kolečko rozhovorov, pričom jeden z tých najzásadnejších s moderátorom Zane Loweom už absolvovala, a tak si ho môžeš pozrieť na YouTube. Porozprávala v ňom o svojich posledných rokoch života, ale aj momentoch, ktoré ovplyvnili finálny zvuk projektu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia