Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2020, 13:42
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Miley Cyrus a Dua Lipa sa obchytkávajú a olizujú v novom videoklipe. Nevedia sa kontrolovať a dostať ťa z hlavy

HUDBA DUA LIPA MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Pravdepodobne máme možnosť počuť jednu z najúspešnejších rádioviek tohto roka.

Presne o týždeň vydá Miley Cyrus nový album s názvom Plastic Hearts, ktorý bude veľkým návratom medzi popové hviezdy po štyroch rokoch. V posledných mesiacoch sa jej podarilo vytvoriť rozruch hlavne vďaka rozchodu s manželom, po ktorom však prišlo hneď niekoľko extrémne úspešných hitov. Tie sa zároveň striedali s kontroverziami, a tak sme mali všetci právom pocit, že je Miley späť so všetkým, čo k tomu patrí. 

Teraz sa speváčka opäť pripomína hudobne – konkrétne skladbou Prisoner, na ktorej hosťuje aj britská kolegyňa Dua Lipa. Výsledkom je rádiovka, ktorá bude s vysokou pravdepodobnosťou v najbližších mesiacoch ovládať áčkové rotácie. 

Odporúčané
Ariana Grande chce súložiť celú noc, dá ti príklad a výsledkom je číslo 69. Túži byť tvojou manželkou aj milenkou Ariana Grande chce súložiť celú noc, dá ti príklad a výsledkom je číslo 69. Túži byť tvojou manželkou aj milenkou 18. novembra 2020, 16:42

Patrí k tomu aj sprievodný videoklip, ktorý je podľa o čakávaní plný vyzývavých momentov. Nechýba mu však v konečnom dôsledku ani nápaditosť, ktorú predstavujú napríklad zábery na pódium z pohľadu hlasiviek divákov. 

Najnovší projekt Miley Cyrus bude niesť v digitálnej verzii 12 skladieb a tri bonusové alternatívne verzie niektorých z nich. Z hostí sa môžeš tešiť okrem Dua Lipy na dvojicu Billy Idol a Joan Jett. Album vychádza budúci piatok – 27. novembra na všetkých streamovacích službách. 

Domov
Zdieľať
Diskusia