Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. novembra 2020, 20:04
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

Boy Wonder paroduje newschool raperov a symbolicky sa prezlieka za ženu. Pred albumom vydáva ešte jeden projekt

HUDBA BOY WONDER
Uložiť Uložené

Wonder síce fanúšikom oznámil, že vydanie očakávaného sóla presúva na začiatok budúceho roka, zároveň ich však potešil novým EP.

Boy Wonder nedávno fanúšikom oznámil, že album chce vydať až v čase, keď bude môcť hrávať aj koncerty, teda odhadom na jar 2021. Zároveň sľúbil, že dovtedy nebude ticho, čo teraz aj dodržal. „Ešte tento mesiac vám dám free ep, ako kompenzáciu za čakanie,“ napísal Wondy na Instagrame. 

Netrvalo dlho a predstavil svoj alternatívy projekt Ladyboys a s ním aj novinku Raz Dva Tri. V nej sa slovenský raper prezlieka za ženu a paroduje raperov, ktorých priniesla pomyselná nová vlna. 

A kto vlastne Ladyboys sú? Odpovedá samotný Boy Wonder: „Pochádzame z mierumilovnej planéty ukrytej v hlbokom vesmíre, zo svetov tak vzdialených, že pre vás ľudí zostanú navždy neobjavené. Sme vesmírni bádatelia, cestujeme a objavujeme nové svety. Návštevu vašej planéty sme nemali v pláne, technické problémy nás však prinútili núdzovo pristáť na najbližšej obývateľnej planéte. Tam zhora vyzerala Zem ako oáza pokoja a naozajstný raj v nekonečnej temnote vesmíru. 

Naše očakávania sa však rozplynuli už pri prvom kontakte s tvorom, ktorý si hovorí človek. Je to možno ten najhorší tvor akého sme na cestách mohli spoznať. História tohto cicavca je odporná, plná násilia a nespravodlivosti ako voči vlastnej rase, tak voči prírode, ktorá im poskytla domov. Nazývali nás vesmírni imigranti a pár naozaj vymetených odrôd si na nás spravilo politickú kariéru. Doslova nás vyhnali na okraj spoločnosti,“ konštatuje v oficiálnom vyjadrení. 

Odporúčané
Boy Wonder je späť. Kritizuje vysoké tresty za marihuanu aj raperov, ktorí berú piko, počúvaj novinku Život je lajf Boy Wonder je späť. Kritizuje vysoké tresty za marihuanu aj raperov, ktorí berú piko, počúvaj novinku Život je lajf 11. októbra 2020, 13:31

EP s názvom Super Divní vychádza najbližší piatok, zatiaľ si však môžeš pozrieť videoklip od Erika Oslaneca a jeho tímu. 

„Prišli sme s prosbou o pomoc a spravili ste z nás teroristov. Kým sa nám nepodarí opraviť loď, budete s nami musieť žiť. Ako by nás títo ľudia mohli prijať, keď sa nedokážu tolerovať ani medzi sebou? Rozhodne nemáme v pláne skrývať sa a prosiť v kúte o zmilovanie. Zoberieme si všetko, čo nám patrí a na čo máme nárok bez ohľadu na váš strach a predsudky. Sme iní ako vy. Vyzeráme inak, cítime sa inak a myslíme inak ako vy. Nenoste nás na rukách, neklaňajte sa nám, len nás prijmite a tolerujte. Alebo zomrite,“ uzatvára Wonder. 

Domov
Zdieľať
Diskusia