Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2020, 22:08
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Igorovi Matovičovi volal britský ex-premiér: Slovensko vo svete zaujalo konečne niečím iným, ako vraždou novinára

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Model slovenského plošného testovania sa vraj Britom veľmi pozdáva a dokonca sa ním majú v pláne v blízkej dobe inšpirovať v niektorých ich regiónoch.

Predseda vlády Igor Matovič sa na Facebooku pochválil významným telefonátom. Priamo z Veľkej Británie mu totiž zavolal bývalý britský premiér Tony Blair a pochválil ho za projekt plošného testovania na koronavírus, ktorý sa koncom októbra a začiatkom novembra konal na území Slovenskej republiky.

Odporúčané
Rakúsko schválilo plošné testovanie, pre bežných občanov bude úplne dobrovoľné Rakúsko schválilo plošné testovanie, pre bežných občanov bude úplne dobrovoľné 20. novembra 2020, 13:42

Tento model sa vraj Britom veľmi pozdáva a dokonca sa ním majú v pláne v blízkej dobe inšpirovať v niektorých ich regiónoch. Slovenský projekt plošného testovania ocenili mnohí svetoví politici a 5. decembra podobný model spúšťa aj Rakúsko, pričom rakúska vláda netají, že si vypočuli rady slovenskej vlády, ktorá už zorganizovala 3 kolá plošného testovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia