Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2020, 18:50
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

Bromhexin a vodka budú po dnešku vypredané, reaguje Igor Matovič na protesty. Týmto ľuďom je odkaz Nežnej revolúcie ukradnutý

NEWS IGOR MATOVIČ PROTEST
Uložiť Uložené

Predseda vlády reagoval na protesty statusom o tom, ako treba chrániť naše hodnoty, ale aj bonmotom na záver.

Dnešné protesty proti pandemickým opatreniam sa odohrávali na viacerých miestach. Najskôr sa demonštrovalo pred Úradom vlády, potom kotlebovci za asistencie komunistov burcovali ľudí pred Prezidentským palácom a napokon sa časť davu rozpŕchla k parlamentu a časť naspäť pred Úrad vlády SR. 

Odporúčané
Mazurek, Uhrík aj Kotleba už burcujú ľudí v centre Bratislavy. Stojí s nimi jedna z tvárí Nežnej revolúcie Ján Čarnogurský Mazurek, Uhrík aj Kotleba už burcujú ľudí v centre Bratislavy. Stojí s nimi jedna z tvárí Nežnej revolúcie Ján Čarnogurský 17. novembra 2020, 16:59

Predseda vlády zverejnil uprostred prebiehajúcich protestov status na Facebooku, v ktorom sa zamýšľa nad tým, že aj keď dnes budú námestia patriť tým, ktorým je odkaz revolučného novembra roku 1989 ukradnutý, dnešný deň nie je jeho pohrebom, iba budíčkom. 

Keď sa protesty pomaly chýlili ku koncu, v nasledujúcom statuse len skonštatoval, že „...tak po dnešku bude Bromhexin a vodka vypredaná,“ a demonštrácie pravdepodobne pozorne sledoval.

... tak po dnešku bude Bromhexin a vodka vypredaná

Posted by Igor Matovic on Tuesday, November 17, 2020
Domov
Zdieľať
Diskusia