Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2020, 18:35
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Organizátor protestov 17. novembra vo videu vylieva technický benzín a tvrdí, že vie vyrobiť bombu

NEWS IGOR MATOVIČ PROTESTY
Uložiť Uložené

Elektromontér a expolicajt Peter Sihelský zverejnil video, v ktorom tvrdí, že vie vyrobiť bombu.

Premiér Igor Matovič zdieľal na Facebooku video YouTube kanála Ovčiansky Tribunál, ktoré si uťahuje z organizátora protestov a priaznivca extrémistickej ĽSNS Petra Sihelského. Expolicajt a elektromontér je zároveň vodcom „revolúcie“, v rámci ktorej sa pokúšal demonštrovať už v nedeľu večer, nikoho však jeho udalosť nezaujala. 

Vo videu Sihelský tvrdí, že vie vyrobiť bombu a ukazuje svoj inventár, ktorý zahŕňa zopár bežne dostupných produktov z domácich potrieb. Zároveň tvrdí, že má mimoriadne zabezpečený dom a v rámci praktickej ukážky vylieva na zem tekutinu z fľaše s etiketou technického benzínu. Video končí v momente, keď sa chystá podpáliť ho. 

Odporúčané
Matovič má zlé správy: Efekt celoplošného testovania čoskoro zmizne, lockdown je jednou z možností Matovič má zlé správy: Efekt celoplošného testovania čoskoro zmizne, lockdown je jednou z možností 15. novembra 2020, 17:03

Peter Sihelský je podľa Igora Matoviča jedným z organizátorov protestov, ktoré avizovali extrémisti z ĽSNS, Ficov Smer aj Andrej Danko na 17. novembra. V hlavnom meste budú politici demonštrovať po boku Ultras Slovana a ďalších priaznivcov extrémnej pravice. 

Minister vnútra dnes v politickej relácii Na Telo oznámil, že policajný zbor má v pláne rozpustiť protesty. Roman Mikulec vyhlásil, že polícia použije všetky zákonné prostriedky, aby bol zákon adekvátny, zároveň nevylúčil zapojenie Vojenskej polície, ktorá je lepšie vybavená na prítomnosť chuligánov, ktorí sa prídu len pobiť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia