Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2020, 16:42
Čas čítania 0:59
Adam Novosad

Vyhral som bitku o Winterfell, o veľa, vysmial sa Trumpovi Vladimír Furdík, ktorý si v Game of Thrones zahral Night Kinga

NEWS DONALD TRUMP GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Hviezda z Game of Thrones si zažartovala na účet súčasného amerického prezidenta.

Na jednom z najlegendárnejších seriálov histórie zanechal obrovskú stopu. Herec a kaskadér Vladimír Furdík si v Game of Thrones zahral záporáka Night Kinga, ktorý nakoniec vo finálovej bitke o Winterfell stratil prevahu a utrpel zdrvujúcu porážku. 

Furdík si očividne na seriálovú bitku spomenul pri sledovaní amerických prezidentských volieb, ktoré podľa svetových agentúr a médií Donald Trump nadobro prehral.

Odchádzajúci prezident si však porážku odmieta priznať. Furdík sa mu preto na Twitteri veľavravne vysmial, keď sparodoval Trumpov tweet, v ktorom vyhlasuje, že voľby vyhral s veľkým náskokom.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King mal sedieť na Železnom tróne, Daenerys bola od začiatku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. mája 2019, 19:35

„Voľby som vyhral, a to o veľa,“ znel Trumpov príspevok včera podvečer, keď už bolo jasné, že k víťazstvu smeruje Joe Biden. Furdík tak skonštatoval, že aj on „vyhral bitku o Winterfell, a to o veľa,“ aj keď v seriáli samozrejme musel skloniť hlavu a navždy sa z príbehovej línie vytratiť, pretože na konci bitky prišiel o vlastnú existenciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia