Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 16:34
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Právnika pracujúceho pre Smer zadržala NAKA. Robert Kaliňák ho pred mesiacom označil za mimoriadneho odborníka

NEWS NAKA
Uložiť Uložené

Exsudcu z Kočnerovej Threemy pracujúceho pre Blahu a Smer dnes zadržala NAKA v rámci akcie Víchrica.

Okrem podnikateľa Zoroslava Kollára a vysokopostavených sudcov dnes NAKA zadržala aj exsudcu a právnika Davida Lindtnera, informuje Denník N

V súčasnosti má David Lindtner pozastavený výkon advokácie rozhodnutím Slovenskej advokátskej komory, napriek tomu pomáha v právnických veciach strane Smer a osobne podpredsedovi strany Ľubošovi Blahovi, všimli si to novinári z portálu Akutality.sk v polovici septembra 2020. Poslanec Blaha sa pochválil spoluprácou aj na Facebooku.

Išlo konkrétne o status, v ktorom Ľuboš Blaha informoval, že špeciálna prokuratúra (na čele ktorej stojí väzobne stíhaný Dušan Kováčik) zrušila jeho obvinenie. „Špeciálna prokuratúra to našťastie musela uznať, najmä vďaka mojim advokátom Robertovi Kaliňákovi a Dávidovi Lindtnerovi, ktorí právne zastupujú Smer a sformulovali nepriestreľnú profesionálnu právnu sťažnosť. Ďakujem za to!” napísal podpredseda Smeru-SD. 

Domov
Zdieľať
Diskusia