Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020, 19:15
Čas čítania 1:08
Tímea Krauszová

Známy rómsky bloger nahral silné video o koronavíruse. O pár hodín na to mu podľahol

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Publicista a bloger Jozef Kmeťo napokon ochoreniu Covid-19 podľahol.

Rómsky bloger a moderátor rádia R1 Jozef Kmeťo sa koronavírusom nakazil len nedávno, pozitívne testovaný bol pred niekoľkými dňami. Jeho stav sa dnes rapídne zhoršil a zavolal si sanitku, aby ho previezli do nemocnice. Tam však ochoreniu podľahol. Krátko predtým stihol ešte nahrať video, v ktorom ľudí prosí, aby nebrali Covid-19 a opatrenia na ľahkú váhu.

Odporúčané
Najlepší diktátor sveta, ktorý prežil výbuch bomby z 3 metrov a dovládol so zakrvácaným mozgom. Salazar zmenil Portugalsko Najlepší diktátor sveta, ktorý prežil výbuch bomby z 3 metrov a dovládol so zakrvácaným mozgom. Salazar zmenil Portugalsko 26. októbra 2020, 9:20

Živým príkladom COVIDu som ja

„Milí priatelia, nikdy sa nedajte ovplyvňovať ľuďmi, ktorí neveria na koronavírus, ani nič podobné. Živým príkladom COVIDU-19 som ja. Dnes ma berie sanitka do nemocnice,“ povedal v živom vysielaní na svojom Facebooku. Kmeťa dnes previezli sanitkou do nemocnice. Zhoršil sa mu stav, začal kašľať a zle sa mu dýchalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia