Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 7:38
Čas čítania 1:16
Dominik Vetrák

3. sériu Mindhuntera pravdepodobne nikdy neuvidíme. David Fincher je vyšťavený a seriál stojí Netflix veľa peňazí

FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Netflix prišiel o významný seriál vo svojom katalógu.

Kriminálny seriál Mindhunter sa s najväčšou pravdepodobnosťou 3. série nedočká. Tá 2. dorazila na Netflix v roku 2019, uchvátila kritikov aj divákov, no následne prišli správy, že hercom vypovedali zmluvy. Producenti im oznámili, že natáčanie 3. série tak skoro nepríde a môžu si zatiaľ hľadať inú prácu.

Odporúčané
Štúdio Disney na ňom prerobilo 200 miliónov dolárov. John Carter mal byť obrovským hitom a naštartovať novú sci-fi sériu Štúdio Disney na ňom prerobilo 200 miliónov dolárov. John Carter mal byť obrovským hitom a naštartovať novú sci-fi sériu 24. októbra 2020, 14:30

David Fincher mal totiž pre Netflix natočiť film Mank, ktorý uvidíme už v decembri tohto roka. Každý teda očakával, že po dokončení Manka sa znova vrhne na seriál Mindhunter, ktorý píše ako scenárista, tvorí ho ako producent, dohliada na všetky časti a niektoré dokonca aj režíruje. Avšak, v rozhovore s Vulture oznámil, že z Mindhuntera už zrejme viac neuvidíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia