Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2020, 15:52
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Chystá sa dokumentárna séria o Tekashim. Úvodný trailer zhrnul trefné urážky, ktoré ho vystihujú

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

O dúhovom raperovi sme od vydania druhého sóla počuli len raz – keď sa predávkoval tabletkami na chudnutie a kofeínom. Teraz chystá dokumentárny seriál.

V prvej polovici roka 2021 sa fanúšikovia (aj hejteri) dočkajú trojdielnej dokumentárnej série z dielne Showtime, ktorá bude mapovať Tekashiho vzostup medzi najznámejších hudobníkov sveta. Prvý trailer zachytáva slová dúhového rapera z rozhovoru po prepustení z väzenia, kde strávil približne rok a pol.

Taktiež máme možnosť vidieť selekciu citácií z prestížnych hudobných denníkov, ktoré poväčšine 6ix9inea urážajú a snažia sa nájsť čo najtrefnejšie prirovnanie k jeho osobe aj kariére.

Udavač, ktorého sa nedá zbaviť s jedinou schopnosťou nahnevať ľudí – aj takto magazíny popísali Tekashiho rolu v hudobnom priemysle. Zatiaľ nie je známe, či Tekashi pri tvorbe tohto projektu spolupracoval, čo by mohlo do veľkej miery ovplyvniť jeho autenticitu aj zámer. 

Domov
Zdieľať
Diskusia