Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 16:10
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Liberator experimentuje s revolučnou animáciou. Film o hrôzach 2. svetovej vojny ťa dostane už prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY THE LIBERATOR
Uložiť Uložené

Vojnový film podľa skutočných udalostí dorazí na Netflix počas Dňa vojnových veteránov.

Netflix z ničoho nič vypustil do sveta trailer pre skvelo vyzerajúci celovečerný film The Liberator. Ten je vytvorený pomocou špeciálneho druhu animácie, vďaka čomu pôsobí ako klasický, hraný celovečerný film, avšak „prekrytý“ animáciou. Film bude rozdelený do 4 častí, ktoré budú na Netflixe dostupné už 11. novembra, teda na Deň vojnových veteránov (Veterans Day).

Odporúčané
Toto si o Boratovi (možno) nevedel. Polícia prišla na natáčanie 37-krát a kvôli filmu sa rozviedla aj Pamela Anderson Toto si o Boratovi (možno) nevedel. Polícia prišla na natáčanie 37-krát a kvôli filmu sa rozviedla aj Pamela Anderson 22. októbra 2020, 14:45

Animácia vznikla vďaka novovytvorenej technológii s názvom Trioscope™ Enhanced Hybrid Animation. Kombinuje skutočne natočené a ľuďmi nahrané scény a CGI animáciu. Animované zábery tak získavajú na autentickosti a divák sa s nimi jednoduchšie prepojí na emocionálnej úrovni. 

Dej zachytí skupinu vojakov známych ako Thunderbirds počas operácie Avalance. Spojenci sa vtedy pokúsili preniknúť do fašistického Talianska a zasadiť nepriateľom tvrdú ranu. Nemcov a Talianov však ich útok neprekvapil a podarilo sa im ho odraziť. 4-dielny seriál/film zobrazí útrapy oboch strán, no zameria sa hlavne na amerických vojakov a ich odhodlanie zvíťaziť vo chvíli, keď už chceli ustúpiť už aj velitelia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia