Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2020, 15:15
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Britský bodový rozhodca sa počas boxerského zápasu vraj pozeral do mobilu. Teraz mu hrozí, že príde o svoju prácu

NEWS BOX
Uložiť Uložené

Podľa záberov zo zápasu vytiahol mobil a pozeral sa naň namiesto svojej práce.

Britský bodový rozhodca Terry O'Connor čelí kritike po svojom poslednom zápase medzi Lewisom Ritsonom a Miguelom Vazquezom. Spolu s ďalším rozhodcom totiž odovzdali výsledky v prospech Ritsona: podľa O'Connora vyhral Ritson nad Vazquezom 117:111, podľa druhého rozhodcu bol výsledok 115:113. Obecenstvo je však presvedčené o jednoznačnej výhre Vazqueza.

To však nie je všetko: uprostred zápasu totiž rozhodca O'Connor vytiahol mobil a pozeral sa naň namiesto svojej práce.

Odporúčané
Cobra Kai je nostalgickým výletom do sveta karate a tínedžerských lások, ktorý ťa strhne Cobra Kai je nostalgickým výletom do sveta karate a tínedžerských lások, ktorý ťa strhne 20. októbra 2020, 13:06

Ak sa naozaj zapozeral do mobilu, mali by ho vyhodiť, tvrdí odborník

„Ak to je telefón (a predpokladám, že áno), tak by ho mala BBBofC okamžite vyhodiť,“ napísal nahnevaný zakladateľ spoločnosti Matchroom Sport, ktorá sa venuje propagácii športových udalostí. BBBofC, teda British Boxing Board of Control, je riadiacim orgánom profesionálneho boxu vo Veľkej Británii.

Podľa fotografie zo zápasu sa zdá, že má rozhodca v ruke mobil, na ktorý sa pozerá. Snímka vznikla priamo počas zápasu, ako naznačujú aj dve telá športovcov v ringu. Pre portál Bloody Elbow sa z BBBofC vyjadrili, že rozhodcu čaká disciplinárne konanie.

Terry O'Connor bol predtým bodový aj ringový rozhodca, no práce priamo v ringu sa vzdal v roku 2018. Teraz mu hrozí, že už príde aj o pozíciu bodového rozhodcu.

Domov
Zdieľať
Diskusia