Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2020, 22:01
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

PlayStation vybralo najlepšie hry na PS4. Sleduj zostrih z hier, ktoré definovali túto generáciu

TECH
Uložiť Uložené

Generácia PS4 je takmer za nami. PlayStation tak vybralo hry, ktoré ju definovali.

Oficiálny PlayStation kanál PlayStation Access vytvoril video, v ktorom dal dokopy tie najlepšie a najdôležitejšie hry, ktoré vyšli počas generácie konzol PS4. Ide o hry, ktoré ju definovali a ktorých väčšinu by mal každý správny hardcore hráč minimálne poznať, v ideálnom prípade aj hrať. V takmer 4-minútovom videu tak nájdeš to naj, čo PS4 ponúkla.

Odporúčané
Ak vlastníš Xbox One alebo PlayStation 4, týchto 10 hier je pre teba povinnosťou Ak vlastníš Xbox One alebo PlayStation 4, týchto 10 hier je pre teba povinnosťou 13. augusta 2020, 14:15

Trochu sa zabudlo na Playlink, niektoré exkluzívne hry, VR nedostalo veľa priestoru a určite si pomyslíš, že ti tam niečo kvalitné chýba. Vo všeobecnosti však ide o skvelo zostrihaný súhrn. Ak ťa nejaká hra zaujala a chceš si ju vyskúšať, no nepoznáš jej názov, napíš nám do komentárov a my sa ti pokúsime pomôcť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia