Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. októbra 2020, 10:56
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Justin Bieber spomína na časy, keď bol bohaté a úspešné dieťa bez opory: Videli ma chorého a nikto mi nepomohol

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

O negatívach slávy sa Justin Bieber vyjadruje často, tentokrát si s Bennym Blancom zaspomínal na časy, keď bol ešte veľmi mladý a nikto sa nezaujímal o jeho trápenie.

Nie je veľa hudobníkov, ktorí by negatíva popularity opísali tak podrobne, ako Justin Bieber. Aj novinka Lonley v spolupráci s Bennym Blancom vznikla ako výstraha pre mladých umelcov, ktorí sa veľmi rýchlo dostanú k sláve a peniazom. Justin Bieber spieva aj o tom, ako nemal v časoch rýchleho vzostupu nikoho blízkeho a aj keď sa cítil byť chorý, nikoho to nezaujímalo.

Svoj život popisoval ako keby žil v dome zo skla, pretože každý vedel o všetkom z jeho súkromia. Práve to ho v roku 2017 zastavilo v extrémne rozbehnutej kariére a povedal si, že to tak pokračovať nemôže. Nasledovali dva roky depresií a úzkostí.

Psychické problémy sa mu podľa jeho vlastných slov podarilo prekonať aj vďaka manželke Hailey a viere v Boha. Justin od tohto momentu aktívne upozorňuje na nástrahy, ktoré číhajú na mladých umelcov, ktorí sú podľa neho pre veľké tímy a vydavateľstvá strojmi na peniaze. 

Odporúčané
Justin Bieber dostane padáka, skončí na ulici, ale viera v Boha mu nedovolí vzdať sa. Novinku venuje každému, kto prišiel o prácu Justin Bieber dostane padáka, skončí na ulici, ale viera v Boha mu nedovolí vzdať sa. Novinku venuje každému, kto prišiel o prácu 18. septembra 2020, 17:29

Justin Bieber síce vydal v prvej polovici roka po dlhšej hudobnej pauze album Changes, no kvôli pandémii nedostal možnosť odprezentovať ho fanúšikom naživo. Opäť sa tak viac zameral na novú tvorbu. Už sme sa dočkali napríklad karanténnej skladby s Arianou Grande s názvom Stuck with U, potom sa Biebs prihovoril všetkým tým, ktorých pandémia pripravila o prácu na tracku Holy

 

Domov
Zdieľať
Diskusia