Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2020, 17:54
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Poslanec od Kotlebu naložil Kuffovi: Koronavírus je vážne ochorenie, videl som umierať pacientov, nie je to bohviečo

NEWS ĽSNS
Uložiť Uložené

Poslanec Miroslav Urban je primár ružomberskej vojenskej nemocnice.

Aj keď je extrémistická ĽSNS známa svojim zľahčujúcim postojom ku koronavírusu, jej poslanec Miroslav Urban si nedával servítku pred ústa, keď nakladal bývalému spolustranníkovi Štefanovi Kuffovi. 

Miroslav Urban je primár ružomberskej vojenskej nemocnice, ktorý dnes prišiel do parlamentu po 24-hodinovej službe, počas ktorej mu zomrel pacient na Covid-pneumóniu, informujú Aktuality

Štefan Kuffa spochybňoval aktuálne zavedené opatrenia. „Viete, doprial by som ľuďom, aby naozaj nepočúvali politikov a ich rady. Nech si to naštudujú od skutočných odborníkov. Ja za 20 rokov praxe som nevidel zomrieť pacienta na chrípku, ale na koronavírus som tých pacientov zomierať videl a nie je to teda bohviečo. Vieme, že tá liečba nie je nejaká extra, ale nemáme toho veľmi na výber. Akurát redemsivir plus nejaké imunomodulancie a možno antibiotiká,“ odpovedal Kuffovi Urban. 

Domov
Zdieľať
Diskusia