Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2020, 13:59
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Igor Matovič: Policajti už nikoho nebudú napomínať, pokuty začnú padať hneď. Onedlho húfne pribudnú aj úmrtia

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič v Rádiu Expres porozprával o nových opatreniach.

Igor Matovič absolvoval v posledných dňoch kolotoč rokovaní, zasadnutí a vystúpení v médiách. V pondelok na poludnie odišiel po rokovaní vlády aj do Rádia Expres, aby objasnil novoprijaté obmedzenia, a opäť raz nešetril slovami kritiky na Richarda Sulíka, ale povyhrážal sa aj nezodpovedným ľuďom, ktorých čakajú prísne pokuty od polície.

Odporúčané
Matovič: Obed v luxusnej reštaurácii je zjavne pre Sulíka viac ako život človeka. Vezie sa na Kotlebovej vlne, povedal premiér Matovič: Obed v luxusnej reštaurácii je zjavne pre Sulíka viac ako život človeka. Vezie sa na Kotlebovej vlne, povedal premiér 12. októbra 2020, 9:35

Predsedu SaS Richarda Sulíka znovu prirovnal ku Kotlebovi, pretože spochybňovaním informácií vraj môže spôsobiť zbytočné úmrtia. „Čisto ako Kotleba, cez kopirák,“ zhodnotil. Minister hospodárstva vraj sabotuje vládne opatrenia, a tak je Matovič rád, že na vláde nemá Sulíkove slovo žiadnu váhu.

Domov
Zdieľať
Diskusia