Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 15:07
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Monika Bagárová sa na Instagrame chváli postavou s kilami navyše a motivuje mladé mamičky: Zacvičiť si môžeš aj doma pred telkou

OSOBNOSTI MONIKA BAGÁROVÁ
Uložiť Uložené

Česká speváčka na sociálnej sieti motivuje mladé mamičky, zároveň chápe, že nie každá má možnosť myslieť počas výchovy aj na seba.

Monika Bagárová zverejnila na Instagrame status, v ktorom skonštatovala, že jej postava v súčasnosti nie je dokonalá, a preto má v pláne s tým niečo robiť. Tvrdí, že má 6 kíl nadváhy, jej cieľom je však motivovať ďalšie mladé mamičky, aby počas výchovy dieťaťa na seba nezabúdali. 

„Čo vám tým chcem povedať je, že aj napriek tomu, že máme doma naše maličké lásky a je to náročné, vyčerpávajúce a niekedy naozaj premýšľate nad tým kedy ste sa naposledy v pokoji vykúpal a vyfúkali si vlasy,  by sme sa o seba mali starať a skúsiť urobiť maximum pre to, aby sme sa vo svojom tele cítili spokojne a mali trochu času aj pre seba,“ konštatuje česká speváčka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia