Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2020, 9:36
Čas čítania 0:49
Adel Ghannam

Stále korona pozitívny prezident Donald Trump si po návrate do Bieleho domu dal dole rúško

POLITIKA
Uložiť Uložené

Necelý mesiac pred voľbami sa kampaň priostruje. Trump sa tak vracia triumfálne z nemocnice a tvrdí, že sa cíti lepšie ako pred 20 rokmi

Tak promptne ako do nemocnice prišiel, tak z nej aj odišiel. Americký prezident Donald Trump je naspäť v Bielom dome, napriek odporúčaniam lekárov a napriek tomu, že je stále pozitívny na koronavírus. Informuje o tom CNN.

Po návrate vrtuľníkom z nemocnice Marine One ochotne zapózoval fotografom bez rúška a potvrdil tak svoj postoj z Twitteru, že sa ľudia nemajú báť koronavírusu. V krátkom videu zverejnenom na sociálnej sieti uviedol, že sa cíti lepšie ako pred 20 rokmi. 

Odporúčané
Facebook, Twitter a TikTok blokujú príspevky, v ktorých používatelia prajú smrť americkému prezidentovi Trumpovi Facebook, Twitter a TikTok blokujú príspevky, v ktorých používatelia prajú smrť americkému prezidentovi Trumpovi 3. októbra 2020, 17:11

„Je nevysvetliteľné, že prezident USA, ktorý aktívne šíri vírus v miliónoch časticiach vošiel do budovy s takým množstvom zamestnancov a to bez rúška," uviedol pre CNN profesor lekárskej fakulty Univerzity Georga Washingtona Jonathan Reiner. Reiner tiež poznamenal, že to vyzerá tak, že dozorom nad starostlivosťou o Trumpa je poverený evidentne samotný prezident. 

Domov
Zdieľať
Diskusia