Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020 o 10:03
Čas čítania 0:27
Adam Novosad

Zomrelo až 6 pacientov. Na Slovensku tiež pribudlo 679 nakazených koronavírusom

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Magická hranica 1 000 prípadov zatiaľ nepadla. Uvidíme, čo zajtra.

Na Slovensku za posledných 24 hodín pribudlo 679 nových prípadov koronavírusu a zomrelo až 6 pacientov. Zatiaľ čo včera nás šokoval denný prírastok 797 nových nakazených pacientov, len málokto si uvedomil, že sme výrazne zvýšili kapacitu testovania a urobili sme 9 170 testov.

Slováci preto žartovali, či v piatok za uplynulý deň padne magická hranica 1 000 nových prípadov denne, keďže v susednom Česku opäť prekonávajú hranicu troch tisícok.

Za štvrtok však pribudlo 679 nových prípadov, pričom slovenské laboratóriá dohromady otestovali 7 824 vzoriek. Vyliečilo sa 136 pacientov a na nemocničných lôžkach odbudlo 8 osôb, a tak hospitalizovaných zostáva 251 pacientov.

Zomrelo, nanešťastie, 6 pacientov. Do štatistiky úmrtí pribudla aj 15-ročná pacientka, ktorá trpela silnou obezitou a zomrela ešte začiatkom septembra. Pitva nakoniec potvrdila, že príčinou smrti bol práve Covid-1í.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia