Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2020, 16:57
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

Majk Spirit na Instagrame oznamuje narodenie dcéry, s manželkou jej dali meno Aria

OSOBNOSTI MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Speezy síce svoje súkromie na Instagrame často neukazuje, tentokrát sa však pochválil fotografiou, na ktorej ho dcéra drží za ruku.

Majk Spirit s manželkou sa dnes dočkali narodenia dcéry, ktorej vybrali meno Aria. Raper to oznámil na svojom Instagrame, kde dodal všetky základné informácie, ktoré by mohli fanúšikov zaujímať. 

„Aria Dušička prišla na svet dnes 1.10.2020 o 08:18 rano v Bratislave. Je zdravá a krásna a váži 3820 gramov. Mama je v poriadku a tato je šťastný. Najkrajšie ráno v mojom živote,“ napísal člen legendárnej H16. 

O svojom súkromí informoval vždy veľmi diskrétne a výnimkou nie je ani táto situácia, zverejnil totiž len fotografiu, ako ho dcéra drží za ruku. 

Rodine Majka Spirita gratulujeme a prajeme veľa zdravia. 

Majk Spirit vydal pred niekoľkými mesiacmi pokaranténny projekt s Grimasom s názvom Artist, ktorý sa tešil veľkému úspechu, v súčasnosti bude mať viac času venovať sa rodine aj vzhľadom na situáciu, ktorá mu nedovolí odohrať turné. 

Domov
Zdieľať
Diskusia