Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2020, 21:54
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot 4 vychádza už o pár dní. Najnovší trailer láka na najťažšiu skákačku roka, pri ktorej zlomíš ovládač od PS4

TECH
Uložiť Uložené

Crash Bandicoot 4: It’s About Time vychádza už 2. októbra.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time vychádza už 2. októbra. Hru si budeš môcť zahrať na PS4, Xbox One a neskôr aj na next-gen konzolách. V budúcnosti by mal prísť aj na PC či Nintento Switch. Vydavateľ Activision bude určite chcieť, aby sa k hre dostalo čo najviac hráčov. To isté si budú želať aj hráči, keďže nový diel milovanej série kedysi exkluzívnej série na konzoly PlayStation vyzerá úžasne. 

Nové postavy, príbehové klipy, vylepšené animácie a fyzika, desiatky levelov s rozličnými hrateľnostnými vlastnosťami, množstvo postáv či špeciálne masky, ktoré spomaľujú čas alebo menia gravitáciu. Crash Bandicoot 4 je preplnený zaujímavým obsahom, a to ešte nehovoríme o špeciálnych leveloch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia