Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2020, 16:20
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Synchronic bude akčným a vizionárskym sci-fi, ktoré sa bude hrať s časom, realitou a ponúkne mind-fuck scény

FILMY A SERIÁLY SYNCHRONIC
Uložiť Uložené

Synchronic vyjde v kinách 23. októbra.

Anthony Mackie a Jamie Dornan sú hlavnými hviezdami sci-fi filmu Synchronic. Hrajú Steva a Dennisa, najlepších priateľov a kolegov záchranárov, ktorí sú v New Orleans privolávaní k sérii nevysvetliteľných, divných nehôd a zranení.

Rýchlo zisťujú, že všetky majú spoločné minimálne jednu vec – novú párty drogu. Čo sa deje po tomto ti už predstaví trailer, ktorý sa nevyhýba mind-fuck momentom. Nepochybne pôjde o ambiciózny sci-fi film.

Odporúčané
10 skvelých filmov, ktoré majú na internete zlé hodnotenie 10 skvelých filmov, ktoré majú na internete zlé hodnotenie 20. augusta 2020, 13:58

Na trailer sa dobre pozerá, zaujmú herci aj originálne sci-fi nápady. Dočkáme sa veľkého mindfuck zážitku s viacerými dejovými prekvapeniami? To zistíme už čoskoro. Synchronic totiž zavíta do kín už 23. októbra. Ostáva dúfať, že sa dostane aj do tých slovenských a českých. Za réžiou stoja Justin Benson a Aaron Moorhead (The Endless).

Domov
Zdieľať
Diskusia