Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2020, 17:29
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Aj plnotučné mlieko má viac percent ako vaša strana, vyčítal divák Remišovej. Ako zareagovala?

NEWS VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Podpredsedníčka vlády a ministerka investícií sa pobavila na otázke diváka TV Markíza, ktorý poslal do štúdia vtipnú otázku.

V pravidelnej internetovej rubrike odpovedali Richard Raši a Veronika Remišová ako hostia relácie Na Telo televízie Markíza na divácke otázky.

V tých sa jeden zo sledujúcich opýtal na preferencie strany Za ľudí, využil však pri tom porovnanie s plnotučným mliekom. „Nie je trošku hanba, keď už aj plnotučné mlieko má viac percent ako vaša strana?" opýtal sa divák Rolo Szabo Veroniky Remišovej v TV Markíza. V zatiaľ poslednom septembrovom prieskume Focusu získala strana Za ľudí 3,9 hlasov. 

Obaja politici sa najprv zasmiali, Veronika Remišová následne už s vážnym tónom hlasu vysvetlila, že strana pomaly rastie a argumentovala aj tým, že majú za sebou diskreditačnú kampaň a výmenu vedenia, kde bola koniec koncov úspešná a vymenila Andreja Kisku ako predsedníčka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia