Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2020, 12:38
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Slováci nenosia rúška aj kvôli celebritám, hovorí exminister zdravotníctva Raši. Krajčí priblížil, čo bude s českými hranicami

NEWS MAREK KRAJČÍ
Uložiť Uložené

V politickej relácii TA3 dnes diskutovali bývalý a súčasný ministri zdravotníctva Richard Raši a Marek Krajčí.

Jednou z hlavných tém dnešnej diskusie v politickej relácii TA3 bolo vyhľadávanie kontaktov ľudí nakazených koronavírusom regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva. Exminister zdravotníctva si myslí, že súčasná vláda zanedbala počas leta práve túto oblasť a nepomohla úradom verejného zdravotníctva s personálnymi problémami, aby dnes obvolávali nakazených koronavírusom okrem hygienikov aj ďalší pracovníci.

Krajčí v relácii V politike odmietol, že by regionálne úrady verejného zdravotníctva boli poddimenzované. Podľa neho stíhajú pracovníci dohľadávať kontakty a problém mali len v  jeden deň, kedy v Bratislave pribudli desiatky prípadov v piatok a dohľadávať ich začali až v pondelok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia