Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 6:45
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Deti sa vydajú na ostrov plný mäsožravých dinosaurov. Nový Jurský svet na Netflixe bude napínavý, animovaný seriál

FILMY A SERIÁLY JURASSIC WORLD: CAMP CRETACEOUS
Uložiť Uložené

Ľudia sa nikdy nepoučia. Návšteva ostrovov s žijúcimi, mäsožravými dinosaurmi, bude pre nich vždy príliš lákavá.

Ak si si myslel, že ľuďom niekedy dôjde, že návšteva ostrova plného dinosaurov je nebezpečná, bol si na omyle. Na Netflixe sa už 18. septembra dočkáme prvej série animovaného seriálu Jurassic World: Camp Cretaceous. V ňom budú hlavnými postavami deti v tínedžerskom veku.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Na ostrove si síce užijú pár pekných chvíľ, no niečo sa veľmi rýchlo pokazí a oni zistia, že sú tam úplne sami, zatiaľ čo všetci dospelí niekam zmizli, alebo ich zjedli mäsožravé zvery. Musia sa spojiť a nájsť spôsob, ako situáciu na ostrove prežiť. Vďaka traileru už vieme, že seriál bude mať obstojnú úroveň animácie (nečakaj však nič svetoborné).

Nepochybne bude obsahovať množstvo napínavých scén a pekných momentov (čomu pomáhajú aj ikonické soundtrackové zvučky z filmov). Primárne však ide o seriál určený pre nižšiu vekovú skupinu než v prípade blockbusterových filmov v kinách, v ktorých sledujeme požieranie ľudí.

Prvá séria bude mať 8 epizód s dĺžkou stopáže cca 22 minút. Seriál pre Netflix vytvorili štúdiá DreamWorks Animation, Universal Pictures a Amblin Entertainment.

Domov
Zdieľať
Diskusia