Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2020, 16:18
Čas čítania 1:27
Viktor Kniš

Matovič sa pustil do Zuzany Čaputovej: Úrad prezidentky nám zobral najefektívnejší nástroj na boj s koronavírusom

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Premiér Igor Matovič na tlačovke kritizoval prezidentku a minister zdravotníctva oznámil, že vo štvrtok zasadne konzílium odborníkov.

Igor Matovič na tlačovej konferencii po zasadnutí vlády komentoval aktuálnu koronavírusovú situáciu. Slovensku za utorok pribudlo 75 nových prípadov nákazy.

Podľa premiéra aj ministra zdravotníctva situácia je stále pod kontrolou, aj napriek tomu vo štvrtok zasadne konzílium odborníkov. Podľa predstaviteľov vlády je dôležité popasovať sa s nástupom žiakov do škôl.

Igor Matovič počas tlačovej konferencie opakovane ostro kritizoval prezidentský palác za to, že stopol novelu zákona o elektronických komunikáciách. Slovensko tak podľa Matoviča prišlo o efektívny nástroj na odchytávanie ľudí, ktorí sa vracajú z nebezpečných krajín. Premiér nepriamo naznačil, že kvôli rozhodnutiu prezidentky Čaputovej sa teraz môže koronavírus šíriť viac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia