Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 12:59
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Rumun vopchal Citroen do nákladného auta a chcel ho previezť cez Slovensko. Odišiel s pokutou aj dlhým nosom

NEWS RUMUNSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zrejme nemal k dispozícii vhodný príves, a tak auto vopchal do nákladiaku.

Rumunský vodič chcel cez Slovensko previezť osobné vozidlo Citroen Xsara. Očividne však nemal k dispozícii príves, ktorý by bol vhodný na prevážanie vozidiel. Urobil preto „logické" rozhodnutie, Citroen napchal do nákladného auta a vybral sa z Poľska cez hraničný priechod v Mníšku nad Popradom na slovenské územie.

Odporúčané
Prešov nezaplatí miliónovú faktúru za búranie bytovky, kde explodoval plyn. Firme pošle o stovky tisíc eur menej Prešov nezaplatí miliónovú faktúru za búranie bytovky, kde explodoval plyn. Firme pošle o stovky tisíc eur menej 5. augusta 2020, 8:03

Zhodou okolností mali v tom čase akciu policajti zo Starej Ľubovne, ktorí kontrolovali nákladné vozidlá. Často sa stáva, že nákladiaky cez Slovensko prechádzajú preťažené, a tak policajti vykonávajú úradné meranie. S takýmto prípadom sa však ešte nestretli.

 

RUMUNSKÝ VODIČ S NETRADIČNE ZABEZPEČENÝM NÁKLADOM CHCEL NA NAŠE CESTY Počas spoločného výkonu služby, ktorý bol...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Thursday, August 6, 2020

Aj keď rumunský vodič na poľskom nákladnom vozidle hranice úspešne prekročil, ba čo viac, Citroen si v nákladnom priestore zabezpečil, policajtom sa takýto spôsob prepravy nepozdával.

Vodiča zastavili, udelili mu pokutu a s preťaženým nákladiakom ho poslali naspäť do Poľska, odkiaľ prišiel. Nabudúce si pravdepodobne zoženie vhodný príves, ale nie je vylúčené, že bude šťastie pokúšať opäť.

Domov
Zdieľať
Diskusia