Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 7:25
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Rihanna ťa bez mejkapu volá k sebe do postele. Vo videu ukazuje, ako sa pripravuje na spánok

NEWS MAKE-UP RIHANNA
Uložiť Uložené

Harper's Bazaar nahliadli speváčke do kúpelne krátko predtým, ako šla spať.

Niet pochýb o tom, že speváčka Rihanna je jednou z najvplyvnejších osobností na planéte. Jej dopad na spoločnosť teraz oslavuje aj magazín Harper’s Bazaar, ktorého redakcia sa rozhodla módnu divu umiestniť na všetky medzinárodné edície svojej titulnej stránky hneď v dvoch verziách, upozorňuje Fashionista.

Na jednej pózuje Rihanna v bezprostrednej blízkosti objektívu, na tej druhej sa zase otáča v oranžovom kabáte. V rámci septembrového čísla známeho magazínu sa speváčka predvádza na niekoľkých miestach, ale najviac zrejme zaujmú fotografie priamo z jej domova. 

Zazrieť ju tam budeš môcť pred otvorenou chladničkou, vyvaľovať sa v posteli, vymieňať žiarovkou či vynášať smeti do kontajnera. Rihanna sa rozhodla zapózovať v tých najbežnejších činnostiach, aby svetu priblížila, že aj osobnosti sú len ľudia.

Aby toho nebolo málo, Rihanna pre Harper’s Bazaar exkluzívne ukázala aj svoju nočnú skincare rutinu. Vo videu zachytáva, ako dlho jej trvá pripraviť sa na spánok, odlíčiť a zbaviť sa mejkapu tak, aby bola jej pleť hydratovaná a dostatočne dýchala.

Odporúčané
Rihanna sľubovaný album zatiaľ nedokončila: Nevydám ho len preto, že naň ľudia čakajú Rihanna sľubovaný album zatiaľ nedokončila: Nevydám ho len preto, že naň ľudia čakajú 2. augusta 2020, 16:25

Speváčka, samozrejme, túto možnosť využila na propagáciu svojej kozmetickej značky Fenty Skin, a tak jednoducho spojila príjemné s užitočným. Svojim fanúšikom zároveň umožnila nazrieť do súkromia natoľko, že ju môžu uvidieť aj bez mejkapu.

Domov
Zdieľať
Diskusia